CD Blue Rapid BLRBR299ML 4-18 gram

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

CD Blue Rapid BLRBR299ML 4-18 gram

Postautor: Jan Jacenty dodano: wt paź 26, 2010 18:19

Witam Panie Ireneuszu,
Miałem robić kija na batsonie, ale "wpadł" mi w ręce kijek kolegi który niedawno sobie go sprawił. Kolega twierdzi że jest bardzo czuły, mimo sporej mocy świetnie mu się rzuca juz wobkami 4cm, jest szybki w zacięciu a pod rybą głęboko pracuje, nie ma mowy o gubieniu ryb. Może Pan to potwierdzić lub jeszcze coś dodać od siebie ??? Czy jest to kij który polecił by Pan np. na klenie z przyłowem większych ryb ???
pzdr
Jan Jacenty

Re: CD Blue Rapid BLRBR299ML 4-18 gram

Postautor: waldemar marczuk dodano: śr paź 27, 2010 20:57

Jan Jacenty pisze:Witam Panie Ireneuszu,
Miałem robić kija na batsonie, ale "wpadł" mi w ręce kijek kolegi który niedawno sobie go sprawił. Kolega twierdzi że jest bardzo czuły, mimo sporej mocy świetnie mu się rzuca juz wobkami 4cm, jest szybki w zacięciu a pod rybą głęboko pracuje, nie ma mowy o gubieniu ryb. Może Pan to potwierdzić lub jeszcze coś dodać od siebie ??? Czy jest to kij który polecił by Pan np. na klenie z przyłowem większych ryb ???
pzdr

Też mam. Używam na pstrągi. Takie od "wymiaru" po 60 cm spoko i praktycznie zero spadów. Na kleniach też się sprawdzi przy woblerkach od 4 cm w górę :wink:
Jeden z lepszych patyków jakie miałem możność używać.
waldemar marczuk

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: czw paź 28, 2010 09:02

Witam Panie Janie,
Pan Waldemar dał wyczerpującą odpowiedź. Również potwierdzam bardzo wysokie walory tego blanku.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Jan Jacenty dodano: pt paź 29, 2010 20:20

Dziekuję Panowie za informację
pzdr
Jan Jacenty

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska