Zapytanie o BLRXLS2120H

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

Zapytanie o BLRXLS2120H

Postautor: Mariusz Maruszewski dodano: pn paź 27, 2008 19:08

Panie Irku mam krótkie pytanie , czy blank BLRXLS2120H nadaje się do budowy wędziska trociowego ? Czy mógł by Pan porównać ten blank do Sunrisa 10-42 , 3,05, 10-20Ib oraz BLRBR2126MH -mam na myśli jego parametry użytkowe , czyli jak podaje się nim przynęty / np.woblery 7 cm/ , czy jest mocniejszy , oraz czy ma mniejszą średnicę i wagę.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Mariusz Maruszewski

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: wt paź 28, 2008 09:55

Witam Panie Mariuszu,
Niestety nie miałem jeszcze tego blanku. Są duże problemy z dostepnością CD od momentu przeniesienia produkcji do Chin. Trzeba czekać na dostawę w bardzo długiej kolejce. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku będzie jakaś dostawa. Jak blanki będą dostepne, z przyjemnością porównam je i prześlę opinię. Miałem już BLRBR2118H. Wydaje się być ideałem kija trociowego.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Mariusz Maruszewski dodano: wt sty 06, 2009 12:56

Czy już miał Pan blank o który pytałem ? Jeżeli tak to proszę o odpowiedź na pytanie zadane w poście.
Dziękuję i pozdrawiam.
Mariusz Maruszewski

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: wt sty 06, 2009 14:31

Witam,
Miałem dostawę z CD ale jeszcze tych blanków nie było. Spodziewam się następnych blanków w lutym.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska