Nowe blanki Batsona

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

Nowe blanki Batsona

Postautor: Michał Różycki dodano: pn lip 05, 2010 07:12

Witam!
A ja chcę XST1144f! :P
Już się doczekać nie mogę!
IST1144F bardzo mi się podobał na dużą rzekę i pod kątem troci w morzu, ale wiedziałem, że XST bedzie jeszcze fajniejszy. Wreszcie jest. :D
Pzdr,
MR
Michał Różycki

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pn lip 05, 2010 08:49

Witam,
Wszystkie nowe blanki są już zamówione. Czekam jeszcze na inne potrzebne mi pozycje i montuję dostawę. Blanki powinny być dostępne na przełomie lipca i sierpnia. Rezerwuję ten blank dla Pana. Na dniach powinny pojawić się wszystkie nowości na stronie FC.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Michał Różycki dodano: pn lip 05, 2010 08:59

Miodem serce me Pańskie słowa omywają ;-)
Bardzo się cieszę i nie omieszkam zgłosić sie po wspomniany blank.
Pzdr,
MR
Michał Różycki

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: wt lip 06, 2010 12:26

Witam,
Już na naszej stronie są podane wszystkie nowe blanki jakie wprowadzamy w tym sezonie do oferty.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: wt sie 10, 2010 14:24

Witam Panie Michale,

Zapraszam do pracowni, warto było czekać.

Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Michał Różycki dodano: czw sie 12, 2010 07:59

W te pędy :wink:
Dzisiaj będę.
Dziękuję za informację i pozdrawiam,
MR
Michał Różycki

Postautor: Przemek dodano: pt sie 13, 2010 13:07

Panie Ireneuszu. Może pokusi się Pan na forum o krótką charakterystykę nowych blanków z oferty Batsona.
Przemek

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pn sie 16, 2010 08:45

Witam,
Postaram się w przeciągu najbliższych kilku dni opisać charakterystykę nowych blanków.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: śr sie 25, 2010 09:33

Witam,
Nowe blanki Batson Enterprises doskonale uzupełniają dotychczasową ofertę. Dwa długie XST1142F i XST1144F lżejsze i szybsze od odpowiedników z RX7. Dwie nowe serie Poppingów XP z RX8 oraz SP z RX6 to szybkie, cięte o średnio głębokim ugięciu, bardzo subtelne blanki. Można na nich montować wędki w wielu wariantach od lekkich okoniówek po średnie kije boleniowe, pstrągowe oraz mocne szczupakowe wędki. Walleye to seria zupełnie nowych blanków w ofercie Batsona. XSW spinningowe oraz XCW castingowe blanki są nieco wolniejsze od Spin Bassów, może wyłączając 68MX. Spin Bass XSB752.75 prawdopodobnie w niedługim czasie stanie się jednym z najbardziej poszukiwanych kijów jigowych pod sandacza. XSB802.75 to szybszy odpowiednik identycznego modelu z RX7. Magnum Bass XMB874.5 bardzo sztywny, szybki i mocny blank przeznaczona do ciężkich, dużych przynęt. Idealny do bardzo dużych gum. Warto zobaczyć nowe blanki. Są wykonane perfekcyjnie i uważam, że są klasowi producenci którzy marzą, aby mieć w ofercie takie blanki.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska