BLRXLS3132MH (66mln psi) vs BLRBR2126MH (57mln psi)

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

BLRXLS3132MH (66mln psi) vs BLRBR2126MH (57mln psi)

Postautor: Przemyslaw Wilczak dodano: pn mar 15, 2010 12:36

Witam wszystkich forumowiczów .
Panie Irku , przeglądając ofertę Pańskiej pracowni natrafiłem na dwa wędziska CD .Pierwsze XLS 3,32 m i drugie Blue Rapid 3,20 .Bardziej skłaniam się w kierunku tego krótszego , dwa składy ... Mam dylemat , co może mi zaoferować trój składowy XLS a co Blue Rapid . Jaka będzie waga wędziska wykonanego na XLS a jaka na BR ,wytrzymałość obu blanków oraz czy w ogóle jest zasadne porównywanie tych dwóch blanków .
P.S. Czy są dostępne blanki CD XLS 10-42 g ,10-20 lb o długości 3,2 m.
Pozdrawiam
Przemysław Wilczak
Przemyslaw Wilczak

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pn mar 15, 2010 13:55

Witam,
W tej chwili żaden z blanków nie jest dostępny. XLS3132MH nie sprowadzałem, nie bylo go na magazynie w CD. Kolejne zamówienie jest w trakcie ustaleń. Napiszę jak będę wiedział co jest aktualnie dostępne.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Przemyslaw Wilczak dodano: pn mar 15, 2010 23:03

Witam .
Ok .Dziękuje za odpowiedz , będę na bieżąco monitorował forum jak któryś z blanków będzie dostępny to proszę informacje. Jestem zdecydowany na budowę wędki z któregoś z nich
Pozdrawiam .
Przemysław Wilczak :)
Przemyslaw Wilczak

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska