Do Pana Irka-testowanie Batsona IP 843

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

Do Pana Irka-testowanie Batsona IP 843

Postautor: Józef Jurczak dodano: pn cze 04, 2007 05:41

Panie Irku tego kijka zbroiłem z myślą o sandaczach a Pan wykonał kij na szczupaki.Otóż był bardzo ostry test 2 czerwca wykonany przez szczupaka 93cm, 6,4kg.Kijek zdał egzamin na 6+.Plecionka 0,13 mocno wypracowana.Trzy razy patyczek był pod wodą 3 razy ale przeszedł pomyślnie egzamin.Jestem pewien, że nawet metrówki nie są mu straszne.Dziękuję jeszcze raz.Następnym razem jak zamawiam na sandacze to proszę o kijek na sandacze.Pozdrawiam.Zyczę dalszych udanych konstrukcji.Pozdrawiam.
Józef Jurczak

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pn cze 04, 2007 17:58

Witam,
Trzeba będzie pogadać z tymi rybami. Chyba się na wedkach nie znają :). Cieszę się, że wędka sprawdziła się w boju. Teraz życzę 93 cm sandacza.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Józef Jurczak dodano: wt cze 05, 2007 04:57

Dziękuję bardzo.Panie Irku jak taki szczupak przetestował to sandacz winien mieć conajmniej 100cm.Dobrze że nie zbroiłem tego cięższego.Dobrze Pan radził że to mocny kij.Ciężko uwierzyć na pierwszy rzut oka dopiero w prawdziwym boju się sprawdza.Pozdrawiam.
Józef Jurczak

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska