Talon 8'6"MXF2-ITM

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

Talon 8'6"MXF2-ITM

Postautor: Józef Jurczak dodano: czw gru 14, 2006 07:46

Irku mój kolega widzi jak ja swoim talotem daję lekki wycisk sandaczom i interesuje go uzbrojenie tego blanku w przelotki sic uchwyt z drewna różanego oraz dobrej jakości korek.Cenę blanku znamy tj 820zł tylko ile jeszcze należy dodać do tego uzbrojenie i oczywiście Twoja wiedza i praca włożona w kijek.Będę wdzięczny jak możesz zrobić specyfikację wraz z końcową ceną.
Józef Jurczak

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pt gru 15, 2006 19:07

Witam,
Przy podanych komponentach wędka będzie kosztować 1466,40.-
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Talon

Postautor: Józef Jurczak dodano: pn gru 18, 2006 13:17

Irku dzięki za informację.Przekazałem koledze cenę.
Józef Jurczak

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pn gru 18, 2006 18:21

Witam,
Dziękuję. To dość drogie wędzisko. Jeżeli kolega się nie zdecyduje na tę cenę, proponuję zamiennik Batsona HS1021F z rękojeścią rezonansową. Efekt transmisji drgań powinien być zbliżony.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Talon

Postautor: Józef Jurczak dodano: śr gru 20, 2006 10:56

Irku.Batson nie wchodzi w rachubę.Właśnie wczoraj kolega próbował mojego Talona i powiedział krótko Talon i nic innego nie wchodzi w rachubę.Powiedział krótko- wiem czemu on tyle kosztuje i sklada kasę.Wesołych Świąt dla Fishing-Center i zawsze udanych konstrukcji dobrych "patyków"dla braci wędkarskiej.
Józef Jurczak

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska