Blank #5 Batsona

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

Blank #5 Batsona

Postautor: Tomasz Bekier dodano: pn lis 06, 2006 20:54

Panie Irku mam do Pana następujące pytanie, poszukuje blanku muchowego w #5 dwu częściowego o długości 2.40 m. Szukałem w ofercie ale nie widzę. Czy Batson robi blanki w tej klasie o takiej długości? Jestem zainteresowany złożniem takiego kija u Pana.
Tomasz Bekier

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: wt lis 07, 2006 17:28

Witam,
Batson ma w swojej ofercie taki blank- IF805 z RX7. Mogę sprowadzić ten blank w następnej dostawie na początku stycznia. Cena 195,00.-
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Tomasz Bekier dodano: wt lis 07, 2006 18:18

To będę na początku przyszłego tygodnia u Pana złożyć zamówienie na ten blank. Resztę odnośnie zbrojenia wędki uzgodnię z Panem w sklepie. Pozdrawiam
Tomasz Bekier

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: wt lis 07, 2006 18:51

Dziękuję i do zobaczenia.
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska