z innej beczki

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

z innej beczki

Postautor: pawel marczak dodano: śr paź 11, 2006 17:57

Witam może pan jako fachowiec powiedzieć pare słów o blankach RST i SAGE.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
ps.Czekam z niecierpliwością na mojego Talona mxf2 VI + :lol: , na kiedy będzie do odbioru?
pawel marczak

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: czw paź 12, 2006 17:50

Witam,
RST swojego czasu było mocno reklamowane w Polsce. Moim zdaniem nie warte bardzo wysokiej ceny, jednak to blanki mocne, solidne ale bez wyrazu. Sage to absolutny światowy top, nowatorska technologia, ogromny asortyment.

Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski

ps. Mam kilka MXF w montażu. Z pewnością termin podany przy zamówieniu będzie dotrzymany. Kiedy wędka była zamawiana?
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: pawel marczak dodano: czw paź 12, 2006 17:54

wg. tego co pan mówił, powinna być w przyszłym tygodniu, prawdopodonie pod koniec, pytam o termin bo jade na ryby i niestety nie będzie mi dane sprawdzić kijka, no ale cóż może następnym razem :lol:
pawel marczak

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska