uniwersal na wisłę i drwęce

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: śr lut 15, 2012 10:55

Witam,

Tak, to różnica cen komponentów. Inny jest uchwyt kołowrotka i zaczep.

Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: marcin pater dodano: pt mar 09, 2012 08:27

Witam Pana; przedwczoraj przelałem na konto reszte sumy za kijek. Mógłby mi Pan podać bliższą date realizacji?

Pozdrawiam,
Marcin Pater
marcin pater

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pt mar 09, 2012 10:08

Witam,

Dziękuję za wpłatę. Proszę o przesłanie mailem dokładnego adresu do wysyłki i nr. telefonu dla kuriera. Wędka powinna być gotowa we wtorek.

Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: marcin pater dodano: pt mar 16, 2012 19:34

Witam, w dniu dzisiejszym testowałęm kijek z Pana pracowni tzn. ist 1144f który nie dawno zamawiałem. Perfekcyjne ugięcie, dzięki uchwytowi skss ( tak mi się wydaje) można czytać ukształtowanie dna. Mam tylko pytanie odnośnie wyważenia wędziska; punkt 0 znajduje się 12 cm powyżej stopki kołowrotka, waga kołowrotka to 320g. Czy to normalne przy tej długości wędki?

Pozdrawiam,
Marcin P.
marcin pater

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: sob mar 17, 2012 10:06

Witam,

Cieszę się, że wędka jest odpowiednia. Jeżeli jest od stopki 12 cm, to wyważenie jest prawidłowe.

Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski.
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Poprzednia

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska