Batson ISP 843 F 2.13m 4-10gr ( 2skład)

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

Batson ISP 843 F 2.13m 4-10gr ( 2skład)

Postautor: Patryk Skorupa dodano: pn wrz 11, 2006 10:08

Witam. Mam pytanko do użytkowników ów kijka i pana Irka, czy blank ten nadaje sie pod budowę krótkiego kija pstrągowego? Pozdrawiam
Patryk Skorupa

Postautor: Piotr dodano: pn wrz 11, 2006 14:44

Witam
Zamówiłem sobie taki kij do pstrągowania właśnie. Wg słów P.Matuszewskiego ten blank jest idealny na pstrąga-pod obrotówki 2 i wobki ok 5 cm. Odbiór jest wyznaczony na 19.09, więc niedługo opiszę pierwsze wrażenia z testów na sucho i pierwszych połowów. Na razie kropki będą musiały poczekać, więc popróbuję na okoniach, może na lipieniach też się sprawdzi...
Pzdr
Piotr

Postautor: Piotr dodano: pt wrz 22, 2006 21:08

Dziś otrzymałem przesyłkę min. z ww. wędziskiem. Po wstępnych oględzinach mogę powiedzieć: Klasa! Wykończenie i to jak leży wędka w ręce mogę napisać, że jest super . O to jak sprawdzi się w boju jestem spokojny...Panowie/Panie - jeśli chcecie wydać parę stówek na sprzęt porządny i szyty na miarę, polecam.
Piotrek
Piotr

Postautor: Patryk Skorupa dodano: pn wrz 25, 2006 13:32

Witaj, ja równiez zakupiłem ten kijek ale z drugiej ręki ( kilka razy nad wodą i jeszcze 4 lata gwar.). Równiez zbrojony w FC i co do klasy i jakości wykonania jak zawsze w przypadku FC nie mozna mieć zadnych zarzutów. Narazie testowany na okoniach, na lorbasy będzie musiał poczekać :lol:
Patryk Skorupa

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska