P904-2-MHX rezonans

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

P904-2-MHX rezonans

Postautor: Przemek Onichowski dodano: ndz lis 11, 2012 12:10

W związku z tym, że jest to mój pierwszy post na tym forum chciałbym pozdrowić całe Fishing Center i wszystkich forumowiczów.

Moje pytanie dotyczy budowy wędki na blanku P904-2-MHX, czy istnieje możliwość zastosowanie rękojeści rezonansowej?
Po lekturze Wszego forum wiem, że możliwość zainstalowania takiej rękojeści uwarunkowana jest grubością dolnika, ale nie wiem jaką maksymalną wartość może on mieć.

Pozdrawiam Przemek Onichowski
Przemek Onichowski

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pn lis 12, 2012 10:03

Witam,

Niestety na tym blanku nie można zastosować rękojeści rezonansowej.

Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska