Nie za potężny ten blank? Pytam, bo wiem, że Batsony są mocno niedoszacowane - dla Jerkbait.pl jerkówkę budował Pan na blanku do 28gram wyrzutu...
Czy to jest blank najlepszy jaki proponuje Pan do opisanego przeze mnie kijka, czy najlepszy by zmieścić się w cenie? Ostatecznie mam czym łowić i mógłbym doskładać na coś naprawdę dobrego. Który wówczas blank by Pan zaproponował i ile kosztowałaby wędka, gdyby to co może być tanie - na przykład pianka - tanie było.
Powtórzę: będę łowił głównie z brzegu, gumami relaxa 10cm na główce 10 gram, woblerami typu salmo pike 11 (waga 13gram), alga 2 (24gramy), slidery 7cm i 10cm. Chciałbym coś czuć na tym kiju, gdy rzucę gumą czy wahadłówką i móc dość daleko posłać te mniejsze przynęty, bo większe wiadomo, że polecą. To będzie blank w sam raz czy lepszy byłby inny, tylko że droższy? Pozdrawiam i sorry, że tak dopytuję o wszystko, ale chciałbym mieć kij, z którego będę naprawdę zadowolony, bo coraz bardziej podoba mi się casting i chyba w ogole zrezygnuję z "korby"