P904-2-MHX a łowienie szczupakow

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

P904-2-MHX a łowienie szczupakow

Postautor: Tomasz Klemens dodano: czw lut 02, 2012 21:28

Witam ponownie Panie IRku !!Mam do Pana pytanie ?jakie jest Panskie zdanie na temat łowienia tym wedziskim szczupakow!!czy ta wedka to tylko sandacz!!mam wielki dylemat bo chce zamowic sobie wedzisko i teraz nie wiem czy te dwa gatunki ryb mozna pogodzic tym wedziskiem? czy polecił bym mi Pan cos innego w tym przedziale cenowym.przynety ktorymi bede łowi to gumy z max obciazeniem 20gr!aha i jescze jedno jaki jest czas oczekiwania na wedke i czy ceny ulegna zmainie bo na straonie nie jest widoczny cennik standardowych wykonan! dzieki pozdrawiam
Tomasz Klemens

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pt lut 03, 2012 10:25

Witam,

Obciążałem te wędki różnymi wagami i analizowałem ugięcie. Uważam, że spokojnie będzie nadawać się na szczupaki. Na początku maja będziemy testować 2-częściowe Poppingi MHX pod różnymi przynętami. Prawdopodobnie będą również odpowiednie na duże okonie zarówno na gumy, obrotówki i woblery.

Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Tomasz Klemens dodano: sob lut 04, 2012 11:51

witam!!Zdecydowałem sie na zamowienie p904-2-MHX jej cena w standardowym wykonaniu to 734zł tak jak mi Pan wczesniej pisał?? pozdrwiam
Tomasz Klemens

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pn lut 06, 2012 14:26

Witam,

Niestety podana przez Pana cena jest dawno nie aktualna. W tej chwili ta wędka kosztuje około 850 zł.

Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Tomasz Klemens dodano: pn lut 06, 2012 17:02

kurcze to przez miesic cena wzrosła o ponad sto złotych no tak wszystko idzie w gore mogłem sie nie czaic ale dzieki za odpowiedz pozdrawiam
Tomasz Klemens

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska