Batson XST1144F

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

Batson XST1144F

Postautor: Maciej Witt dodano: sob sty 14, 2012 22:41

Witam serdecznie!

Chciałbym zapytać o Batsona XST1144F - 2.90m, 10-17lb, 10-28g. Jaka jest jego cena?(dział "wędziska" na stronie FC w przygotowaniu a dokładnej ceny niestety nie pamiętam) W przypadku zamówienia wędeczki mniej więcej 17-20 stycznia kiedy można się spodziewać wysyłki? Czy wystarczy wpłacić zaliczkę aby zamówienie mogło być realizowane czy wymagana jest wpłata całej kwoty?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam!

Maciek.
Maciej Witt

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pn sty 16, 2012 10:27

Witam,

W standardowym wykonaniu będzie kosztować 1120 zł. Zamówienie jest przyjmowane po wpłacie zaliczki. Wędka może być wykonana do końca marca. Mamy ten model zmontowany do kupienia od ręki.

Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Maciej Witt dodano: czw sty 19, 2012 22:33

Witam.

Przepraszam że tak marudzę (pierwszy raz chcę zamówić wędkę z pracowni :roll: ) ale chciałem zamknąć się w kwocie 1000zł,stąd moje kolejne pytanie a właściwie prośba o wycenę wędki z tych komponentów: Blank oczywiście XST1144F, przelotki FUJI Alconite-szczytowa SIC, Korek na rękojeść klasa "A"-końcówka też korek, uchwyt Fuji DPS (black). Jaki będzie całkowity koszt wraz z robocizną i przesyłką?
Maciej Witt

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pt sty 20, 2012 09:18

Witam,

Podałem cenę w takim właśnie wykonaniu. Przy czarnym uchwycie + wysyłka wędka będzie kosztować 1178,00.-

Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Postautor: Maciej Witt dodano: czw sty 26, 2012 20:44

Witam!

W takim razie poproszę wędeczkę jak wyżej tj: "Blank oczywiście XST1144F, przelotki FUJI Alconite-szczytowa SIC, Korek na rękojeść klasa "A"-końcówka też korek, uchwyt Fuji DPS (black)."
Zaliczkę w kwocie 300 zł przelałem na konto. Gdy wędka będzie gotowa proszę o maila wtedy przeleję pozostałą kwotę.

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

P.S. Czy jest szansa że kijek będzie gotowy na początku kwietnia?
Maciej Witt

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: pt sty 27, 2012 09:19

Witam,

Dziękuję za zamówienie. Wędka będzie gotowa około 20 marca.

Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska