Batson na okonia

Forum "Fishing Center" jest przeznaczone wyłącznie dla pasjonatów, miłośników i użytkowników ręcznie montowanych, najwyższej światowej klasy wędzisk. Służy do dyskusji, porównań, wymiany doświadczeń i informacji na temat użytkowania, zastosowania, montażu, wyboru i zakupu "klasowych" wędzisk.
Zapraszam do uczestnictwa zarówno posiadaczy tych wędzisk, jak i wędkarzy, którzy chcą je zakupić i użytkować. Jeżeli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o blankach, konstrukcjach, komponentach, sposobach i technice montażu, zastosowaniu i najwyższych walorach użytkowych tych wędzisk - to forum jest właśnie dla Ciebie!
Zachęcam do dyskusji.

Moderator: Ireneusz Matuszewski

Batson na okonia

Postautor: piotr wojciechowicz dodano: wt gru 02, 2008 20:30

witam!przeczytałem pańską propozycje wędki okoniowej (wklejanki) w jerkbaicie i mam w związku z tym pytanie posiadam batsona ISP842F uzbrojonego u pana, czy była by możliwość uzbrojenia drugiego elementu z wklejką.zależy mi na łowieniu tym kijem na boczny trok ,jeżeli ze względów technicznych ten zabieg będzie możliwy rozwinę swoje oczekiwania,pozdrawiam fasola
piotr wojciechowicz

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: śr gru 03, 2008 10:16

Witam,
Niestety ten blank nie spełnia wymagań. Nie da się zrobić wklejki ze względu na wymiary blanku.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Batson na okonia

Postautor: piotr wojciechowicz dodano: śr gru 03, 2008 19:28

Witam!
Czy mógłby pan mi coś zaproponować w kwesti wklejanki z pańskiej pracowni z przybliżonym kosztorysem w wersji nie koniecznie oszczędnościowej. Chciałbym żeby wędka miała długość około 2.40 i była skuteczna przy łowieniu bocznym trokiem w przedziale 2-12g.
Pozdrawiam fasola.
piotr wojciechowicz

Postautor: Ireneusz Matuszewski dodano: czw gru 04, 2008 08:52

Witam,
Z wklejanek robimy wędki wyłącznie na blanku IST993F. Orientacyjne ceny znajdzie Pan w wątku Batson, kilka tematów niżej.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Ireneusz Matuszewski
Site Admin

Wróć do Wędkarstwo - Klasowe wędziska